A leşinat după 75 de partide de sex oral


Sexy Cora, 19 ani, este o actriţă de filme pentru adulţi din Germania, care a incercat, recent, să bată recordul mondial la partide de sex oral, stabilit anterior de o colegă de breaslă la 200 de “numere”. Cora însă nu a făcut faţă efortului şi a clacat după 75 de bărbaţi, leşinând.

Tânăra Cora, originară din Hamburg, spune despre ea că e profesoară într-ale sexului şi că nimic nu o sperie. Îi plac senzaţiile tari şi viteza şi de aceea şi-a făcut pe comandă un Lamborghini roz, culoarea ei preferată. Cu toate acestea, recent, când a vrut să facă sex oral unui număr de 200 de bărbaţi, a luat- o cu leşin... la propriu.

«Maratonul» a durat doar 50 de minute

În timpul competiţiei, care s-a desfăşurat de-a lungul a 50 de minute, Sexy Cora nu le vedea feţele masculilor, ci doar organul genital, care era introdus printr-o gaură, într-o cabină. La penisul numărul 75, starleta s-a plâns de ameţeli şi apoi a leşinat, nu înainte de a-l “rezolva” şi pe amatorul de sex gratis. Deşi nu a reuşit să ducă la bun sfârşit “maratonul” de felaţii, tânăra afirmă că va mai încerca o dată să bată recordul la sex oral.



Leave a Reply