SHOW AUTO


AEROPORT – Curse de accelerare si drift taxi in Baia Mare la 2 Faster More Show

Un super eveniment auto va avea loc la sfarsitul lunii mai la Aeroportul Baia Mare, unde sunt asteptati impatimitii curselor de masini, a fetelor frumoase si a muzicii hip-hop. Evenimentul – 2 Faster More Show – are loc in 31 mai, cu incepere de la ora 8.00 – cand se da startul la inscrierile pentru cursele de accelerare pe 402 metri.

Ionut Pintea, organizator al show-ului, a spus ca atmosfera va fi intretinta de animatoare, dar mai ales de Puya – care va sustine un concert pentru promovarea albumului ”Undeva-n Balcani”. El a spus ca asta nu e totul, pentru ca in cadrul show-ului va avea loc si o expozitie de tuning, dar si o premiera absoluta pentru Baia Mare: Drift Taxi.

Ionut Pintea a explicat ca oricine va participa la “2 Faster More Show” poate sa isi creasca adrenalina facand drift alaturi de un pilot specialist in derapaje controlate. Pentru 50 de lei, baimarenii au sansa ca in 90 de secunde sa simta cum e sa te rotesti cu masina 180 de grade sau chiar 360 de grade.

Pretul de intrare la eveniment va fi de 15 lei pentru spectatori si 30 de lei pentru concurenti, destul de mare in criza. Un motiv ar fi si acela ca reprezentantii Aeroportului Baia Mare au decis brusc sa inchirieze pista contra sumei de 10.000 de euro, exagerata pentru un oras ca Baia Mare, dar si pentru conditiile care le ofera.

De altfel, tocmai pretentiile financiare uriase ale conducerii aeroportului a facut ca un campionat mondial de cascadorii pentru motociclisti sa nu mai aiba loc in municipiu, dupa ce organizatorii au fost pusi sa plateasca cei 10.000 de euro ca sa poata organiza evenimentul pe pista. La calculele facute, organizatorii Stunt Ride 2009 au decis sa mute concursul international in Bucuresti, unde au iesit, surprinzator, mai ieftin.

In by Moroșanul, miercuri, 20 mai 2009


Leave a Reply