A murit «prinţesa» lui Tyson



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Dramă in familia fostului campion mondial la box, Mike Tyson. Fiica sa, Exodus, s-a stins din viaţă marţi, la un spital din Arizona, SUA, după ce a fost internată in stare gravă, in urma unui tragic accident produs in casa familiei.

Exodus (4 ani) se juca pe banda de alergare, luni, în locuinţa din Phoenix, Arizona, în timp ce mama ei făcea curat într-o altă cameră, când, la un moment dat, o curea i s-a înfăşurat în jurul gâtului şi s-a sufocat. Cel care a găsit-o pe fetiţă a fost chiar fratele său mai mare, Miguel, de şapte ani, care a alertat imediat familia.

Mama micuţei a reuşit să o resusciteze, până au sosit paramedicii, care au dus-o imediat la spital. Însă, în ciuda eforturilor, doctorii nu au putut să o mai salveze, iar marţi Exodus a pierdut lupta cu viaţa. Tyson, care are şase copii cu mai multe femei, se afla la Las Vegas în momentul petrecerii tragediei, dar a ajuns la fetiţa sa cât încă mai era în viaţă.

Potrivit primelor date ale anchetei, tragedia s-a produs accidental. “Fetiţa fie a alunecat sau şi-a băgat capul în bucla unei curele a aparatului, iar aceasta a acţionat ca un nod”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.


Leave a Reply