TRAFIC MASINI


O autoutilitara Iveco in valoare de 30.000 de euro, declarata furata din Italia, a fost gasita de politistii de frontiera maramureseni pe raza orasului Borsa. Autovehiculul a fost depistat in urma cu doua zile, mai precis in 20 mai, si pentru ca existau suspiciuni in ce priveste autenticitatea actelor s-a luat legatura cu autoritatile italiene, prin Biroul de Contact Oradea, care au comunicat faptul ca autoutilitara figureaza ca fiind furata inca din luna ianuarie 2009.

IJPF Maramures a facut public cazul in cursul diminetii de azi, 22 mai, cand a comunivcat ca in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca masina apartine maramureseanului T. Istrate, de 26 de ani, din Borsa. Oamenii legii au stabilit ca tanarul nu poseda permis de conducere, prin urmare a fost pus sub acuzare nu doar pentru complicitate la furt, ci si pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara acte.

Autoturismul a fost depus in curtea Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures in vederea continuarii cercetarilor.

In by Moroșanul, vineri, 22 mai 2009


Leave a Reply