Plan diabolic

...a platit doi minori sa-i nenoroceasca sora cu soda caustica!


O femeie de 72 de ani, din Maramures, a ramas fara vedere si este in pericol de a-si pierde viata, dupa ce a fost victima unui atac diabolic.

Sora batranei este acuzata ca ar fi platit doi minori sa-i arunce victimei in fata cu soda caustica, pe motiv ca aceasta i-ar fi vrajit fata.

Incidentul s-a petrecut in comuna Ieud. Apropiatii victimei spun ca cei doi minori, de 16 si respectiv 17 ani, ar fi fost platiti cu cate 100 de lei fiecare pentru a o nenoroci pe femeie.

Si asta pentru ca sora victimei ar fi crezut ca aceasta i-ar fi facut vraji fetei ei din Irlanda.

Batrana a fost atacata in timp ce mergea pe ulita impreuna cu sotul ei. Inarmati cu sticle cu soda caustica, agresorii au aruncat continutul acestora inspre cei doi soti. Barbatul a scapat usor, fiind atins doar in zona gatului, dar sotia lui a primit substanta in plina figura.

Cu toata fata arsa, femeia a fost dusa urgent la Sighet, apoi transportata la un spital din Milano. Medicii au operat-o de doua ori, insa nu au reusit sa-i salveze vederea.

Este in stare foarte grava, pentru ca au ramas urme de soda in tesuturi. Medicii nu stiu daca va supravietui.Cei doi minori, impreuna cu sora femeii, sunt cercetati acum de politisti si ar putea ajunge la inchisoare.


Leave a Reply