MISS UNIVERSE


Dayana Mendoza


Trimite stirea pe Yahoo! Messenger


Maramuresencele sunt asteptate la Miss Universe Romania 2009

Cele mai frumoase fete din Maramures sunt asteptate sa se inscrie, intre 22 mai si 11 iunie, la concursul de frumusete Miss Universe Romania 2009. Faza nationala Miss Universe Romania 2009 va avea loc in 27 iunie, in cadrul unui show televizat de catre TVR 1, sub inaltul patronaj al Ministerului Turismului. Castigatoarea titlului Miss Universe Romania va reprezenta Romania, pentru prima data dupa 11 ani, la concursul international ce se ce se va desfasura in acest an in Bahamas si care va fi transmis in direct de postul de televiziune NBC in peste 170 de tari, pe data de 23 august 2009.

La concurs se pot inscrie tinere cu varsta intre 18-27 de ani, direct pe site-ul oficial MissUniverseRomania.com sau in cadrul Baneasa Shopping City. Organizatorii au anuntat ca participantele trebuie sa fie inteligente, frumoase, cu o conditie fizica exceptionala, sa aiba stil personal bine definit, sa fie carismatice si cu tarie de caracter.

”Castigatoarea Miss Universe Romania va fi intruchiparea femeii timpului nostru, capabila sa-si asume succesul cu gratie si sa poata face fata presiunii de a fi detinatoarea unui titlu international”, au precizat organizatorii Miss Universe Romania 2009, care au punctat decisiv, anuntand ca premiile concursului vor avea valoarea totala de peste 100.000 de euro.

”Dupa 11 ani, avem in sfarsit, posibilitatea sa demonstram ca romancele se pot inscrie in topul frumusetilor mondiale. Astept cu nerabdare ziua in care vom gazdui finala concursului Miss Universe, chiar in Romania", a spus Mike Costache, detinatorul licentei pentru Miss Universe Romania.

In by Moroșanul, marți, 26 mai 2009


Leave a Reply