Inspectoratul Scolar Maramures


Noi sefi pusi in functie

Lista numirilor la Inspectoratul Scolar Judetean a continuat astazi cu inscaunarea noului inspector scolar general adjunct Elena Carausan, cea care i-a luat locul Elisabetei David si cu noul director al Casei Corpului Didactic - Maria Radu, in locul lui Gelu Todorut.


Numirea in functie s-a desfasurat intr-un cadrul solemn, alaturi de colegi si prieteni, dar si de autoritatile locale si judetene reprezentate de subprefectul Alexandru Cosma, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures Calin Matei si viceprimarul Baii Mari Mircea Dolha.


“Cunosc dificultatile si vicisitudinile cu care se confrunta sistemul de invatamant in aceasta perioada si tocmai prin prisma experientei pe care o am promit sa nu dezamagesc pe nimeni, sa respect notiunea si titulatura de coleg si dascal”, a declarat Elena Carausan.


Vizibil emotionata de importanta momentului, Maria Radu si-a stapanit cu greu lacrimile incercand sa-si duca pana la capat discursul: “Este o zi foarte importanta pentru mine doarece este prima data, in 32 de ani petrecuti in invatamant, cand imi schimb locul de munca. Scopul meu va fi acela de a ajuta invatamanul maramuresean, elevii si dascalii de aici. Voi incerca, de asemenea, sa nu imi dezamagesc niciun prieten nou sau vechi si sa fiu la inaltimea asteptarilor”.






Leave a Reply