Un motociclist, accidentat in afara concursului pe pista aeroportului Baia Mare



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Un nefericit incident s-a petrecut astazi, 31 mai 2009, in jurul orei 15:45, pe pista aeroportului Baia Mare, unde se desfasoara cursele de accelerare si drift "2 Faster More Show". Un motociclist care rula pe pista in afara concursului, a intrat in coliziune cu un autoturism marca BMW si s-a ranit. Dupa primele semne, pare a avea o fractura la un picior si a fost transportat la Spitalul Judetean pentru acordarea de ingrijiri medicale.



Martorii au declarat ca au vazut BMW-ul "incalzindu-se" probabil pentru intrarea in concurs, iar motocicleta vrand sa treaca de acea zona s-a izbit de autoturism in timp ce acesta executa o serie de derapaje controlate.



Victima este un tanar de 20 de ani, care rula pe pista cu viteza in momentul in care a intrat in coliziune cu BMW-ul negru care tocmai executa un viraj de 90 de grade. Motociclistul a avut viteza prea mare ca sa mai poata opri, astfel incat a intrat in plin in partea dreapta fata a autoturismului la volanul caruia era un tanar de 33 de ani. Motocicleta s-a infipt efectiv in laterala masinii, iar rezervorul de benzina s-a spart. Tanarul de pe ea a fost catapultat cativa metri de locul impactului.



La fata locului a sosit un echipaj al ambulantei care i-a acordat motociclistului primele ingrijiri si l-a transportat la spital pentru investigatii medicale. Acesta a fost constient pe toata durata cat a stat intims pe pista in asteptarea primului-ajutor.

Politistii au audiat martorii, dar au precizat ca nu au de-a face cu un accident de circulatie, atata vreme cat acesta a avut loc pe pista.

In by Moroșanul, duminică, 31 mai 2009


Leave a Reply