S-a predat EVADATUL !!!



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Unul dintre cei doi barbati care au evadat din arestul IPJ Maramures in cursul serii de marti, 26 mai, s-a predat in aceasta seara la politie, potrivit unor surse. Deocamdata, o confirmare oficiala nu s-a primit din partea responsabililor inspectoratului. Se pare ca fugarul care s-a predat este baimareanul Danut Ioan Bolos, in varsta de 21 de ani.

ACTUALIZARE: „Investigatiile desfasurate de politistii maramureseni in colaborare cu DGIPI Maramures in randul apropiatilor si anturajul celor doi evadati si-au atins scopul. Astazi, 28 mai 2009, unul dintre cei doi, Bolos Danut Ioan, in varsta de 21 de ani, domiciliat in Baia Mare, a sunat pe SUAU 112 in jurul orei 16,30 si a anuntat ca vrea sa se predea. A fost imediat ridicat de un echipaj de politie si adus la sediul IPJ Maramures unde acum se desfasoara ancheta” a declarat purtătorul de cuvant al IPJ Maramures, Voichita Zehan.

Celelalt evadat Iosif Florian Nicoriciu, de 34 de ani, din judetul Salaj, nu a fost prins inca, investigatiile pentru identificarea acestuia fiind in desfasurare.

Articol in curs de actualizare. .

In by Moroșanul, joi, 28 mai 2009


Leave a Reply