Fiul lui Salam e grav bolnav



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Blestemul nu a părăsit familia manelistului Salam! La o lună şi jumătate de la moartea iubitei sale soţii, Fănica, iată că şi fiul cântăreţului se confruntă cu probleme medicale. Băieţelul, de doar cinci ani, suferă de hepatită cronică şi face periodic injecţii cu Interferon, un medicament extrem de puternic, menit să atenueze efectele bolii. De altfel, micuţul a fost internat recent la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală, pentru tratament.

Într-un interviu pe care manelistul Florin Salam l-a acordat după moartea soţiei, el spunea că ştia de mult timp de problemele de sănătate ale nevestei sale, dar spera ca acestea să se rezolve. “A avut probleme la naştere, ceva cu ficatul. Şi-a luat tratamentul o perioadă şi i-a mers bine. Dar medicamentele alea trebuiau administrate aşa cum i-a zis doctorul, iar eu nu ştiu cum le-a luat, că eram mai tot timpul plecat”, a povestit cântăreţul. Într-un final, ciroza hepatică de care suferea Ştefania, soţia lui Salam, a răpus-o nemilos, la doar 27 de ani.

Micuţul trebuie să facă tratament cu Interferon

Problemele nu s-au încheiat însă pentru cântăreţ. Se pare că băiatul său, Daniel, de doar 5 ani, a moştenit afecţiunea hepatică a mamei sale. Copilul suferă de hepatită cronică, este într-o stare avansată a bolii şi are nevoie periodic de injecţii cu Interferon, pe care le face la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală, de unde, spun sursele noastre, a fost externat ieri. “Dacă o persoană suferă de hepatită cronică, are nevoie de tratament medicamentos pentru ca organismul său să poată elimina virusul hepatic. Tratamentul cu Interferon pe care trebuie să-l facă îi poate da bolnavului şanse mai mari de 50% de supravieţuire”, ne-a explicat dr. Laurenţiu Luca, directorul Clinicii Puls din Capitală.


sursa:Libertatea.ro

In by Moroșanul, sâmbătă, 30 mai 2009


Leave a Reply