Rihanna Nude — Rihanna Naked Pictures







O imagine in care cantăreaţa Rihanna apare aproape goală a făcut ieri inconjurul lumii. Poza a fost făcută chiar de vedetă, in oglindă, pe vremea cand era încă împreună cu rapperul Chris Brown, de care s-a despărţit acum o lună, după ce în februarie a fost bătută de violentul artist.

În fotografie se poate vedea un mesaj scris pe oglindă, în timp ce vedeta îşi face singură poza: “Te iubesc, Robyn. Mi-e dor de tine”. Robyn este primul prenume din buletin al artistei. Fotografia a fost postată pe internet, alături de alte şapte imagini în care apare o femeie de culoare, dezbrăcată, dar de data aceasta protagonistei nu i se vede faţa. Potrivit presei mondene americane, în acele imagini ar fi tot cântăreaţa. Mai mult, setul de poze ar fi fost postat pe internet de un hacker care a reuşit să spargă arhiva personală a divei.


Pozele, postate de un hacker?

Acest scandal intervine la trei luni după ce cântăreaţa a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei de la acea vreme, rapperul Chris Brown. Imediat după incident, site-ul de ştiri TMZ a postat o fotografie în care vedeta apare cu faţa tumefiată şi umflată în urma loviturilor primite. La scurt timp de la atac, cei doi s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori, dar în urmă cu o lună, artista a decis să se despartă definitiv de Chris.

In by Moroșanul, sâmbătă, 9 mai 2009


One Response to Rihanna Nude — Rihanna Naked Pictures