Video : Elena Udrea: Daţi-vă la o parte că sunt pe cai mari!



"Sunt pentru a doua oară în ultimele trei zile la o herghelie de cai. Poate fi un proiect turistic extrem de interesant. Încercăm chiar să organizam cu sprijinul Ministerului Agriculturii un circuit al hergheliilor, prin care acestea să fie date în exploatare turistică", a declarat Udrea, prezentă sâmbătă la herghelia din Mangalia.

Ministrul turismului a precizat că aceste produse ar trebui promovate în principal pe piaţa internă. "Nu cred că o să vină turistul străin special pentru herghelie, însă, dacă sunt deja prezenţi pe litoral, turiştii ar putea să vină la Mangalia pentru a face echitaţie sau ar putea asista la spectacole", a precizat Udrea.

Elena Udrea a îndrăznit chiar să încalece un cal, pe care l-a şi hrănit cu zahăr pentru ca acesta să se calmeze. De asemenea, alături de Elena Udrea, la herghelia din Mangalia a fost prezentă şi cântăreaţa Loredana Groza.

Herghelia din Mangalia are peste 16 cai, iar o lecţie de echitaţie costă între 40 şi 60 de lei.


Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat că intenţionează să organizeze un circuit al hergheliilor din România, cu scopul de a promova turismul românesc şi de a atrage cât mai mulţi turişti.


Leave a Reply