AKCENT - Fara lacrimi - 2009

Artist: AKCENT
Album: Fara lacrimi
Release Date: 2009
Language: Romanian/English
Country: Romania
Quality: 128kbps, 44kHz, Stereo
Style: Dance, house

01. Stay With Me
02. That`s My Name
03. Delight
04. Lacrimi feat. Alexa
05. Umbrela ta
06. True Believer
07. Run away
08. Vreau sa fiu cu tine pana in zori
09. Lovers Cry
10. Next to Me
11. O noapte si o zi
12. I Turn Around The World
13. Stay With Me (Edward Maya Club Remix)
14. Stay With Me (Edward Maya Vibe Remix)


Leave a Reply