VIDEO - ACCIDENT - Nenorocire la intrare in judetul Maramures pe E58



Un accident de circulatie cu victime a avut loc in seara zilei de azi, 1 mai, la iesire din orasul Seini, in apropiere de granite cu judetul Satu Mare. Potrivit primelor informatii, doua autoturisme s-au ciocnit, iar trei pasageri au fost raniti grav. Trei echipaje de la Ambulanta Maramures si doua de la serviciul judetean din Satu Mare au plecat spre locul accidentului, in ajutorul victimelor.

Accidentul a avut loc la intrarea in Seini, dinspre Satu Mare, iar in el au fost implicate doua autoturisme VW Passat, care se indreptau spre Baia Mare. Din infomatiile martorilor, a rezultat ca soferul unuia dintre VW-uri, aflat singur in masina, a intrat in depasirea celuilalt autovehicul, pe care l-a acrosat insa si l-a impins spre marginea carosabilului.

Masina cealalta, in care se aflau doua persoane, a derapat in urma impactului, a iesit in decor si a lovit un stalp de pe marginea drumului. Impactul initial a fost insa extrem de puternic, iar din VW-ul care a provocat accidentul a zburat efectiv motorul, iar caroseria s-a facut praf.

Medicii de la Ambulanta Maramures au gasit la fata locului trei victime, un barbat si doua femei, dintre care doua in stare grava. Medicul Alina Rus de la Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures a declarat ca in stare grava au fost gasiti un tanar de 28 de ani, soferul unuia dintre VW-uri, si o femeie de 45 de ani, din cealalta masina.

"Ambii au suferit politraumatisme, fiind in stare comatoasa. Cele doua victime au fost internate in sectia de terapie intensiva", a declarat medicul Alina Rus.

Aceasta a mai spus ca a treia victima este o tanara de 19 ani, fiica celeilalte victime a accidentului, care a fost gasita in stare de constienta si cu care personalul medical a putut sa comunice. Tanara a fost inernata in sectia de neurochirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare.

In by Moroșanul, vineri, 1 mai 2009


Leave a Reply